Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

πολιτικες παρατηρησεις


οι Παπακων/νοΣαμαροΒενιζελοι χειριστηκαν την «λιστα Λαγκαρντ»  σαν «λιστα α λα καρτ»

 Συνεχίζουμε όμως να κλαίμε ακόμα, γιατί χάνουμε την ενασχόληση με τη λίστα Λαγκάρντ,λογω παραγραφης. Αντίο, λίστα Λαγκάρντ. Θα είσαι αξέχαστη. Αθάνατη.
 Ας είναι ελαφριά τα στικάκια που σε σκεπάζουν.



Τείνω να πιστέψω κι εγώ για τη φορο-καταιγίδα. Είχα ένα σπιτάκι. Με τη νεροποντή χθες από την Περικλέους 24 μεταφέρθηκε στην Αχιλλέως 37. Αμέσως μου έστειλαν ΕΝΦΙΑ και στις δύο διευθύνσεις.


 Ευτυχώς διαψεύστηκε ότι τα κάπιταλ κοντρόλ θα διαρκέσουν για πάντα. Θα διαρκέσουν μόνο 1.000 χρόνια.


 Η «επιτροπή σοφών» μάς λένε ότι θα ανακοινώσει σήμερα την περικοπή συντάξεων από 11% μέχρι 18%. Καλά,γιατί τους κρατάμε κρυμμένους; Να τους εμφανίσουμε να σαρώσουν τα Νόμπελ. Δύο Νόμπελ. Και Νόμπελ Οικονομίας και Νόμπελ Χημείας, που κάνουνε το σκατό παξιμάδι και τη σύνταξη σκατά.


Κι όμως γίνονται θαύματα. Πήγα στο ATM ντυμένος αρχιμανδρίτης και έβγαλε 3.000 €. Ποια capital controls μού λέτε;


Ενας βαρύς και ένας καλός περιοριστικός όρος επιβλήθηκαν στη Βίκυ. Ποσό 50.000 ευρώ εγγύηση που δεν διαθέτει, είναι ο κακός όρος. Ο καλός είναι να εμφανίζεται κάθε 1η και 15 του μηνός στα καταστήματα Prada.


τα ισοδυναμα
Στο μάτι είναι κυρίως το μοσχαρίσιο. Ομως κλοτσάνε άγρια κι οι Γάλλοι γιατί το 75% το εισάγουμε απ' αυτούς. Οταν το είπε απέξω απέξω χθες ο Τσίπρας στον Μοσκοβισί, αυτός έγινε Μοσχαροβισί από την οργή.
Αν δεν γίνει κι αυτό, ο Αλέξης να κάνει αυτό που σκέφτεται. Κάλπες για δημοψήφισμα. Πάει ενάμισης μήνας που έχει να γίνει αυτό το συμβάν.


Ολοι καταδικάζουν τον ξυλοδαρμό του Κουμουτσακου, ακόμα και οι χρυσαυγουλίτες. Λένε μάλιστα ότι όλοι είναι Πόντιοι, επικεφαλής των οποίων είναι κάποιος Κασιδιαρίδης.
Στο μεταξύ συνεχίζεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα η δίκη τους. Η διαδικασία γίνεται με την ταχύτητα του φωτός, αλλά τη νύχτα.
Το ίδιο καθυστερεί και η διαδικασία με τη δίκη του «Noor One» για την ηρωίνη. Πολύ αργή διαδικασία. Πας χρήστης και φεύγεις απεξαρτημένος.


Κοινές περιπολίες Ελλάδας-Τουρκίας στο Αιγαίο λέγεται ότι θέλει η Γερμανία και γίνεται ντόρος. Θυμίζει τις εποχές Παπανδρέου που όταν είχε φορο-καταιγίδα όλως τυχαίως παραβίαζε τα θαλάσσια σύνορα το περίφημο «Χόρα» και το είχε βυθίσει μάλιστα πέντε-έξι φορές ο Ανδρέας.



Το ξεφτίλισαν εντελώς στη Νέα Δημοκρατία. Εγινε κόλαση λέει και εξοργίστηκε ο Βαγγέλας κι απέσυρε τον εκπρόσωπο από την εφορευτική επιτροπή
Βέβαια είπε @@@@@@, @@@@@@@@ και @@@@@@@@ κάποιους εκεί στη Συγγρού, αλλά το σηκώνει η περιοχή.



οι γυφτοι ποτέ δεν πεθαινουν
Η ΔΕΗ ξεκινάει διακοπές ρεύματος σε όσους έχουν απλήρωτους λογαριασμούς και διαμένουν σε… πολυτελείς βίλες
Ο πρόεδρος της ΔΕΗ   κ. Παναγιωτάκης σημείωσε ότι από εβδομάδα ο ΔΕΔΔΗΕ με εντολή της επιχείρησης θα ξεκινήσει διακοπές σε καταναλωτές με ανεξόφλητες οφειλές και υψηλές καταναλώσεις

Ελεγχοι και για τους «μαϊμού» αγρότες
Την ίδια ώρα,
 η ΔΕΗ κάνει νοικοκύρεμα και στα αγροτικά τιμολόγια, σκανάροντας τους δικαιούχους, με σκοπό να εντοπίσει τους “μαϊμού” αγρότες που απολαμβάνουν κατά 30% φθηνότερο ρεύμα.



Ευτυχώς που ο Παυλόπουλος κράτησε την ψυχραιμία του αλλιώς θα θρηνούσαμε θύματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου