Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

απο προσφατη συνεντευξη εγκαθειρκτου νονου


Δεν υπάρχει καμία σοβαρή παρανομία που να γίνεται χωρίς τη συμμετοχή-κάλυψη ή ακόμα και για λογαριασμό των υπηρεσιών της Ασφάλειας. Ναρκωτικά, τζόγος, πορνεία, εκβιασμός, ακόμη και οι τσαντάκηδες δουλεύουν μόνον με την Ασφάλεια. Οι ασφαλίτες προστατεύουν νομίμως ή παρανόμως όλους τους πάμπλουτους. Κρυφακούν και συλλέγουν πληροφορίες για τους πάντες, τις οποίες είτε τις πουλάνε ή τις κρατάνε προκειμένου να ασκήσουν επιρροή ή για άλλους λόγους. Δημιουργούν φακέλους με πραγματικά και στημένα κακουργήματα και τα εμφανίζουν όταν θέλουν ή καθόλου για να επηρεάσουν τους ρουφιανοπαράνομους.
Πολιτικοί και μέλη των οικογενειών τους, δικαστές και μέλη των οικογενειών τους, εκκλησία, δημοσιογράφοι κλπ., στο πρώτο παράπτωμα θα μετατραπούν σε εργαλεία της Ασφάλειας. Με αυτούς κάνουν τη δουλειά τους, επιβιώνουν και όταν αλλάζουν τα πρόσωπα παραμένουν οι θέσεις. Ισως είναι η μόνη εγκληματική οργάνωση στην Ελλάδα. Κάποιους από αυτούς, τους προϊσταμένους των παραπάνω υπηρεσιών, στις πρόσφατες κρίσεις τους διατήρησαν.

Και το πιο αστείο είναι ότι έβαλαν τον Πανούση να τους κουμαντάρει. Εδώ έναν σωφρονιστικό κώδικα περιμένουμε πέντε έξι χρόνια κι ακόμα δεν τον είδαμε. Τι να καταφέρει να κάνει με αυτούς ο καθηγητής; Βέβαια, δνε νομίζω ότι αγχώνεται και πολύ, ο χρόνος να κυλάει και το αξίωμα να διατηρείται. Αλλά και να ήθελε, μόλις του κάνουν δύο προβοκάτσιες αυτά τα μούτρα, παρέα με τους μπατσοσυντάκτες, θα τον εξαφάνιζαν. Καμία ελπίδα δεν υπάρχει για το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου