Τρίτη 12 Μαΐου 2015

στον λακο με τα ισοδυναμα


από την χθεσινη συνεντευξη Βενιζελου

 - ο δημοσιογραφος δεν εθεσε το ερωτημα γιατι ο Β.ως ΥπΟικ. καθησε πανω στην λιστα Λαγκαρντ,αντι να την αξιοποιησει

-σε ερωτηση για την μεγαλη φοροδιαφυγη ο Β. ειπε το γνωστο τροπαρι Σημιτη: γι`αυτά επιλαμβανεται η Δικαιοσυνη (γνωριζοντας προφανως ότι αυτό είναι το τελευταιο πραγμα που θα εκανε η σημερινη ελληνικη Δικαιοσυνη)



Θεμα Στουρναρα


Υπάρχει θέμα Στουρνάρα

«Εμείς έχουμε ένα πρόβλημα με το mail που εστάλη, αλλά πριν δώσει κάποιος εξηγήσεις δεν μπορείς να ζητάς παραίτηση του κ. Στουρνάρα», απάντησε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, σε συνέντευξή του στον ΑΘΗΝΑ 9,84, ρωτήθηκε εάν υπάρχει θέμα Στουρνάρα και απάντησε ως εξής: «Υπάρχει, γιατί να μην υπάρχει;», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης και συμπλήρωσε: 
«Με την έννοια που το έθεσε ο πρωθυπουργός, ότι όπως όλοι μας δοκιμαζόμαστε κάθε μέρα σε σχέση με την συνέπειά μας και τα καθήκοντά μας, συνέπεια στην άποψη, αλλά και στην υλοποίηση των καθηκόντων μας, το ίδιο δοκιμάζεται και ο κ. Στουρνάρας. Παραδείγματος χάριν, εάν πραγματικά έχει κάνει κάθε προσπάθεια ή δεν την έχει κάνει -και αυτό το γνωρίζουν οι στενοί επιτελείς οι οικονομικοί της κυβέρνησης-, για να βρεθούν οι πόροι που θα μπορούσαν να δώσουν μία ανάσα στη χώρα, αυτό το δεκαπενθήμερο ή αυτούς τους μήνες. Αυτό δεν είναι ανακοινώσιμο. Εκεί φαίνεται πως υπάρχει ένα πρόβλημα όμως, αν δεν έχει γίνει από την πλευρά του και μεθαύριο διαπιστώσουμε ότι υπήρχαν άλλες δύο ή τρεις δυνατότητες για μεγάλα ποσά που ενδεχομένως θα μπορούσαν να δώσουν μία μεγαλύτερη άνεση και ευχέρεια για τους χειρισμούς της κυβέρνησης... Εάν υπάρχουν πραγματικά και κάποιες δυνατότητες που τις ξέρει ο ίδιος και δεν τις γνωρίζουμε. Αυτό που είπε ο κ. Βαρουφάκης ήταν σημαντικό. Το ότι ζήτησε τις λίστες και όλα τα στοιχεία σε σχέση με τα δάνεια των ομίλων και άλλα πράγματα και στα οποία υπάρχει μία γραφειοκρατική καθυστέρηση για να μην πω και άρνηση».


Και ένα βιντεο με
πολύ ενδιαφεροντα στοιχεια για τα ΜΜΕ
(Καθηγ. Γιωργος Πλειός   2014)

https://www.youtube.com/watch?v=pBqslTWaumE

για να ανοιξει,κανε ενα αριστερο κλικ στο http://κλπ,
 και μετα

 αριστερο κλικ στον συνδεσμο, που ανοιγει απο κατω


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου