Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

απο το Ελλαδισταν

Εγω εγω εγω εγω...…αρα υπαρχω 


Ανθρωπακια-γυφτοι  ακομα το 2013!!!!

Νοσηλείες» ενηλίκων σε μονάδες εντατικής παρακολούθησης... νεογνών. Τοκετοί ανδρών, κοριτσιών ηλικίας κάτω των 10 ετών και γυναικών άνω των 60 ετών. Νοσηλείες ανδρών για γυναικολογικά προβλήματα και το αντίστροφο. Παράλληλες νοσηλείες του ίδιου ασφαλισμένου την ίδια χρονική περίοδο σε διαφορετικές όμως ιδιωτικές κλινικές... Αυτές είναι ορισμένες από τις εξόφθαλμα παράνομες περιπτώσεις χρεώσεων τις οποίες εντόπισαν οι πέντε ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες που ανέλαβαν να ελέγξουν τις οικονομικές απαιτήσεις των ιδιωτικών κλινικών προς τον ΕΟΠΥΥ για υπηρεσίες σε ασφαλισμένους το 2013.



Η πολλη νομιμοτητα μάς εφαγε!

Βέβαια, στον κύκλο των μετέπειτα επαφών του με δημοσιογράφους, ο κ. Ντινόπουλος διευκρίνισε ότι εννοούσε ότι είναι υπέρ της φράσης της κ. Δούρου «θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα». Ο υπουργός Εσωτερικών παραδέχθηκε ότι το ΑΣΕΠ την εποχή μετατροπής των συμβάσεων δεν είχε ελέγξει τα δικαιολογητικά, δεδομένου ότι είχαν κατατεθεί 75.000 αιτήσεις. Μιλώντας στην «Κ» τόνισε ότι το ΑΣΕΠ έλαβε μια «φόρμα» από τους δήμους, ενώ οι ίδιοι οι δήμοι κράτησαν τα πιστοποιητικά των υπαλλήλων..


παραδοξον
Η Αννα Καραμανλη( βουλευτης της Συμπολιτευσης) προετρεψε τον Γκικα Χαρδουβελη(Υπουργο της Συμπολιτευσης) να σπευσει να συνουσιαστει….


Ανδρος…αιολικα παρκα….αληθευει;
Στο νησί έχουν εγκριθεί και πρόκειται να εγκατασταθούν αιολικοί σταθμοί στο Μακροτάνταλο, το Σκούμπι, το Καφούτσι και το Γκοράκι, που αποτελούνται από 10 πάρκα, συνολικής ισχύος 188,50 Μεγαβάτ, με 85 ανεμογεννήτριες ύψους 100 μέτρων, ενώ εκκρεμούν αιτήσεις για δεκάδες πάρκα σε όλα τα βουνά της Ανδρου, συνολικής ισχύος περί τα 950 Μεγαβάτ με περισσότερες από 350 ανεμογεννήτριες…..


Και μια θετικη ειδηση
Αντιπαρος   Νορβηγοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου