Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ελλαδισταν

Ποιος δουλευει ποιον;

(κανοντας τα παντα για να παραμεινει στην Τουρκια και να μην εκδοθει στην Ελλαδα)
…… ο δικηγορος ανέφερε ότι ο Άγγελος Φιλιππίδης είναι πολιτικά διωκόμενος στην Ελλάδα, διότι υπήρξε στενός συνεργάτης και προσωπικός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και πρόσθεσε ότι η δίωξη σε βάρος Φιλιππίδη στόχο έχει να πληγεί ο πρώην πρωθυπουργός       ( εχέσθημεν!!!)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Για τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της ελληνικής Siemens, Μ. Χριστοφοράκο, που έχει γερμανική υπηκοότητα και είχε διαφύγει στο εξωτερικό αμέσως μετά την κλήση του σε απολογία, το ζήτημα της έκδοσής του στην Ελλάδα είχε κλείσει, αφού με απόφαση ανωτάτου δικαστηρίου της Γερμανίας κρίθηκε, το Νοέμβριο του 2009, ότι τα αδικήματα για τα οποία ζητούσε την έκδοσή του η Ελλάδα με τρία ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης, έχουν παραγραφεί βάση του γερμανικού δικαίου. 


 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  μερικα σκιτσα





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 Και μια παλια ιστορια...την διηγειται ο Τεος Ρομβος για τον Λεωνιδα Χρηστακη
…..Πήγε λοιπόν στην Ύδρα για να σπουδάσει τη ζωγραφική δίπλα στον διάσημο Περικλή Bυζάντιο. Όμως μετά από λίγο έμελλε να απελαθεί από το νησί, επειδή κάποιος ανώνυμος έστειλε στον μητροπολίτη Ύδρας (κατά κόσμον Καρανίκα) ένα ζωγραφισμένο πέος με το γραφτό: «ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ, ΚΑΡΑΝΙΚΑ». Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Χρηστάκη και καμιά δεκαριά ακόμη ζωγράφους και τους υποχρέωσαν να ζωγραφίσουν από ένα πέος, ώστε να εξακριβώσουν σε ποιον ανήκε το αποσταλέν. Έτυχε να μοιάζει με το πέος που ζωγράφισε ο βέβηλος Χρηστάκης, τον οποίο και έβαλαν στο επόμενο πλοίο και τον ξαπόστειλαν στην πρωτεύουσα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου