Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

απο το Ελλλαδισταν


Κοινωνικος σταρχιδισμός
Μού συνεβη χθες….περιμενα το ασανσερ για να παω στον 3ο σε ένα κτιριο με γραφεια …βγαινουν 3 νεαροι(μαλλον ερχοντουσαν από το καφε του 6ου)…μπαινω και με παει στο -1,κανεις,κλεινει και συνεχιζει στο -2,κανεις ....και συνειδητοποιω ότι ηταν πατημενα όλα τα κουμπια -2,-1,1,2 κλπ μεχρι τον 7ο....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Αρπαξε να τρως ,να πινεις,
Πολιτεύου ν`αρχοντίνεις

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

όλα τα`χε η Μαργιορη…

Χαρακτηριστική περίπτωση σκανδαλώδους διαχείρισης αποτελεί η πρώτη κρατική ΜΚΟ «Eργο Πολιτών» που δημιουργήθηκε το 2005 από την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή με σκοπό την καταγραφή των εθελοντικών οργανώσεων στην ελληνική επικράτεια, η οποία έξι χρόνια αργότερα «έκλεισε» βουτηγμένη στα χρέη και στην παράτυπη διαχείριση των κρατικών χρηματοδοτήσεων χωρίς να έχει αποδώσει καμία σημαντική δράση.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κωδικη Ορολογια Μαφίας
…… μία από τις χαρακτηριστικές φράσεις του υψηλόβαθμου στελέχους του υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής προς πρατηριούχο, προκειμένου να τον ενημερώσει ότι επίκειται έλεγχος της υπηρεσίας του σε βενζινάδικο στον Πειραιά…..
Σε τηλεφώνημα που καταγράφεται στις 20 Ιανουαρίου, ο ίδιος αναφέρει σε πρατηριούχο του Περιστερίου: «Ρε συ εκεί στο Περιστέρι, όχι στη δική σου, στην άλλη την πολυκατοικία, τη διπλανή, να προσέχεις αύριο. Είναι πολυκατοικία που θα έχει πρόβλημα». Οπου η λέξη «πολυκατοικία», οι Αρχές εκτιμούν ότι σημαίνει βενζινάδικο και πως η συγκεκριμένη έκφραση του υπαλλήλου αναφέρεται σε επικείμενους ελέγχους ειδικών.
«Πόσες φορές σας έχω πει ρε ότι πρέπει να προσέχετε την πολυκατοικία στην Κυψέλη. Σας το λέω και για αύριο. Την πολυκατοικία στην Κυψέλη να την προσέχετε...», λέει με νόημα ο υπάλληλος του ΥΠΕΚΑ σε άλλο τηλεφώνημα σε άλλο φερόμενο ως μέλος του κυκλώματος. «Η μετεωρολογία θα βγει αύριο... Πρόσεχε! Εχε υπόψη σου το ουζερί στο Πέραμα», είναι άλλη μια συνομιλία ανάμεσα στον Μ. Χατζόπουλο και πρατηριούχο…..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Θα μας τρελανουν οι Κυπριοι

Απόπειρα ένοπλης ληστείας σημειώθηκε χθες στην Πάφο σε βάρος 73χρονου.Ο 73χρονος, που διαμένει στο χωριό Μανδριά, κατήγγειλε στην Αστυνομία χθες στις 21:35, ότι στις 21:20, ενώ βρισκόταν στο σαλόνι της οικίας το , άκουσε ένα παράξενο θόρυβο από την κουζίνα. Ανοίγοντας την πόρτα ο 73χρονος εντόπισε έναν άγνωστο άνδρα να στέκεται έξω, ο οποίος φορούσε μαύρα ρούχα και κουκούλα κρατώντας πιστόλι.
Ο 73χρονος σύμφωνα με Εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, αντέδρασε αμέσως, όμως ο δράστης κατάφερε να εισέλθει εντός της οικίας, ζητώντας από τον παραπονούμενο(!) να του δώσει τα χρήματα που είχε στην κατοχή του. Ακολούθησε πάλη και τόσο ο δράστης όσο και ο 73χρονος έπεσαν στο έδαφος, ωστόσο, ο δράστης κατάφερε και επιτέθηκε στον παραπονούμενο(!), χτυπώντας τον στο κεφάλι με το πιστόλι το οποίο κρατούσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου