Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Νεοελληνων δρωμενα


Ανθρωπακια-γυφτοι

Χ Τομπούλογλου:
 1.Δεν πήρα μίζα, ήταν δωρεά στο νοσοκομείο
2.«Εγώ δεν είμαι ο μ... αυτή την εποχή να αναθέτω 190.000 ευρώ και να μην παίρνω μία. 'Η θα κάνουν κίνηση να μου δώσουν μερίδιο σε εμένα και στον σύμβουλο του υπουργείου, με τον οποίο αναθέσαμε στην εταιρεία το θέμα για την παχυσαρκία, ή θα καταγγείλω τον διαγωνισμό και θα τους καταστρέψω... Και να τους πεις να είναι αξιοπρεπές το ποσό και για μένα και για τον γιατρό».

……. ήδη ενεργοποιήθηκαν οι διαδικασίες για την απομάκρυνση του κ. Τομπούλογλου από την Εθνική όπου εργάζεται. Πηγές της Εθνικης αναφέρουν ότι πρόκειται για χαμηλόβαθμο υπάλληλο της τράπεζας. Ανήκε στο σωματείο των μη πτυχιούχων υπαλλήλων, με έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Canta ,Antrea, canta!

Ο Καντας,πανω από 6ετια στο ποστο επι Σημιτη,πανω από 10 εκατομμυρια μιζες,και ο Σημιτης,που κουβαλαει ηδη τον Τσοχατζοπουλο ,τον Παπαντωνιου και τον Μαντελη, ακομα δεν εκανε ουτε μια δηλωσουλα επεξηγηματικη…..εχει να ασχολειται με την κινηση των 58 που μονη αυτή μπορει να μάς σωσει….
(Ο Παγκαλος χαρακτηρησε την κινηση ως «το σημιτέικο»)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή έλαβε ο Δημήτρης Παπαχρήστος, εκπρόσωπος γερμανικής εταιρείας που προμήθευσε το υπουργείο Άμυνας αυτοκινούμενα πυροβόλα όπλα.  
Οι συνήγοροί του αναφέρουν ότι ο πελάτης τους δηλώνει ότι είναι στη διάθεση των αρχών και ότι θα εισφέρει στην ανάκριση όσα στοιχεία γνωρίζει για την υπόθεση.  Πάντως, σημειώνουν ότι ο 78χρονος Δημήτρης Παπαχρήστος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων και αμνησία.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

λιαπισμοί

 Η αποκορύφωση της διαδικασίας ήλθε όταν ο εισαγγελέας Γ. Καράτσαλος ζήτησε την ενοχή του πρώην υπουργού, χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικών. …..ειπε: Ζούμε μια εποχή σήψης και διαφθοράς, όπου οι νόμοι παραβιάζονται και λείπουν τα πρότυπα. Η Δικαιοσύνη είναι ο κυματοθραύστης των διεφθαρμένων, δεν θα γίνουμε πίπιζες στα χέρια των πολιτικών. Ο κατηγορούμενος παραβίασε το νόμο που ο ίδιος κατασκεύασε».
    Αναφέρθηκε στη θέση ότι το αυτοκίνητο κινήθηκε ελέω... μπαταρίας, μιλώντας για «αβάσιμο, αν όχι παιδαριώδη ισχυρισμό», χαρακτηρίζοντας τον Μιχ. Λιάπη επικίνδυνο, με σίγουρη ροπή προς το έγκλημα. «Ο κατηγορούμενος είναι πάμπλουτος και επέλεξε να μην πληρώσει το ευτελές για εκείνον ποσό των 1.000 ευρώ που στοιχίζει όσο ένα γεύμα στα πολυτελή εστιατόρια όπου συχνάζει, καθώς πίστευε ότι λόγω της ιδιότητάς του δεν θα ελεγχθεί από τα όργανα», 
     Οσο για τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου και της ειλικρινούς μεταμέλειας, που ζήτησαν οι συνήγοροι υπεράσπισης, ο Γ. Καράτσαλος υποστήριξε ότι «ο πρότερος έντιμος βίος δεν σημαίνει ότι δεν διέπραξε κάποια αξιόποινη πράξη στο παρελθόν αλλά ότι δεν μπορούσε να ελεγχθεί», αλλά και πως «το γεγονός ότι έφυγε ταξίδι με εξωτικό προορισμό δείχνει ότι δεν υπήρξε μεταμέλεια».


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Για σάς η κριση…για μάς το Συνταγμα


οι τραμπουκοι του Εργολαβισταν





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου