Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Και δωστου να τριζουν τα οστα των αρχαιων-ημων….


 «Είναι όλα τα λεφτα»
Από τις καμποσες ξενες γλωσσες που ξερω, δεν υπαρχει *ουτε μια* που με εκφραση για ποσοτητα,και μαλιστα χρηματικη,να εκφραζει το ακρον αωτον *ποιοτητας*
( εχουμε και εδώ το μονοπωλιο)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

ασχολιαστο

τελευταια παραγραφος από την επιστολη προς τον Δεσποτη Πειραιως

….Σας ευχαριστώ που μνημονεύσατε τον ιερέα πάππο μου. Αυτός μού έμαθε ότι η σχέση μας με το Θεό είναι προσωπική, αδιαμεσολάβητη, διαρκής και αδιάκοπη από την ώρα που γεννιόμαστε ως εικόνες της αρρήτου δόξης Του παρά τα πολλά στίγματα των πταισμάτων μας, έως την ώρα της κρίσης μέσα από την οποία προσδοκούμε και ελπίζουμε στην ετέρα μορφής μας.     (?????)  

Με αισθήματα φιλίας και εκτίμησης
Ευάγγελος Βενιζέλος

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Μιχαλολιακος εφα

-μην παριστάνω και τον δημοκράτη γιατί υποκριτής δεν είμαι

   και,για τον δεσποτη Σπάρτης
 -Είναι πολύ καλός, δέχτηκε τα παιδιά από την τοπική οργάνωση, έβαλε ένα ολόκληρο γηροκομείο και μάς ψήφισε στις εκλογές ο Σπάρτης……

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

σε βίντεο που ανάκτησε από τον υπολογιστή του Κασιδιαρη η Αντιτρομοκρατική, φαίνεται να πυροβολεί στον αέρα με καραμπίνα τύπου «χράπα-χρούπα».  (??????)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ο κ. Λιάπης, ο οποίος έχει διατελέσει μεταξύ άλλων υπουργός Μεταφορών (2004-2007) και Πολιτισμού (2007-2009), οδηγούσε ένα αυτοκίνητο τύπου SUV, μάρκας Volkswagen Touareg, όταν παραβίασε μία πινακίδα STOP επί της λεωφόρου Αρτέμιδος στη Λούτσα.
Δύο μοτοσυκλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν επί τόπου και ο κ. Λιάπης ζήτησε συγγνώμη επειδή παραβίασε το STOP. Όταν,ΟΜΩΣ, οι αστυνομικοί τού ζήτησαν δίπλωμα, διαπίστωσαν ότι δεν το είχε μαζί του. Κι όταν έδωσαν τα στοιχεία του αυτοκινήτου για έλεγχο, ανακάλυψαν έκπληκτοι ότι το SUV του πρώην υπουργού όχι απλώς ήταν ανασφάλιστο, αλλά είχε και πλαστές πινακίδες.
Σύμφωνα δε με τα πρώτα στοιχεία, ο Μ. Λιάπης είχε καταθέσει τις πινακίδες του οχήματός του και κυκλοφορούσε με τις πλαστές!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Γενικος Διευθυντης του ΙΚΑ:
-εννοια σας και εχω εγω γεράματα για τη γουνα σας!!!

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

;; Ξερεις τη χωρα που…..

τη χωρα που πασχιζει ανεκαθεν να εφευρει το αειχρήματον…

τη χωρα οπου αυτοι που αγνοουν τους νομους όχι μονο δεν τιμωρουνται,αλλά αμειβονται….

τη χωρα-κοινοβιο….οπου ολοι την πεφτουν στο ταμειο και κανενας δεν κατεβαζει τα σκουπιδια

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Και μερικες εικονες







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου