Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Λαμογιστάν


πότε θα γινει ρεμπελιό,
να κανουμε ρεμούλα

σε μια κλειστη κοινωνια οπου ολοι είναι ενοχοι,το μονο εγκλημα είναι να σε κανουν τσακωτό…σε έναν κοσμο από κλεφτες,η μονη αμαρτια είναι το να εισαι αγαθος

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

ειδησεις,9/8/13
Οι «αυτοφωράκηδες»

…Την ίδια ώρα βραβείο θράσους διεκδικούν οι υπεύθυνοι ενός pool bar στα Γιαννιτσά Πέλλας, οι οποίοι άνοιξαν τρεις φορές μέσα σε λίγες ώρες το κατάστημα που έκλεισε ισάριθμες φορές η Αστυνομία, κάνοντας και τις αντίστοιχε συλλήψεις των «αυτοφωράκηδων».
Τρεις φορές χρειάστηκε να πάει περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Γιαννιτσών σε δημοφιλές καφέ-μπαρ με πισίνα της περιοχής για να κλείσει το κατάστημα και να συλλάβει τους προσωρινά υπεύθυνους.
Οι τελευταίοι «φύτρωναν» από το πουθενά και ξανάνοιγαν το κατάστημα μετά την αποχώρηση των αστυνομικών και οδηγούνταν κι αυτοί με τη σειρά τους στο τμήμα, ενώ η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι εξαφανισμένη και αναζητείται.
Το κατάστημα δεν είχε άδεια λειτουργίας ούτε για το αναψυκτήριο ούτε για την πισίνα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά τον 35χρονο προσωρινά υπεύθυνο, αλλά μέχρι να τον οδηγήσουν στο τμήμα μάθαιναν ότι η επιχείρηση ξανάνοιξε και επανήλθαν για να συλλάβουν τον 50χρονο. Το ίδιο συνέβη για τρίτη φορά μέσα σε ελάχιστες ώρες με έναν 58χρονο, που συνελήφθη επίσης, και έπειτα απ' αυτό, το pool bar παρέμεινε κλειστό, αφού προφανώς τους τέλειωσαν οι «αυτοφωράκηδες».
Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ η 36χρονη ιδιοκτήτρια αναζητείται.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

και






    %^)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου